Banner 980x90

Rīt plānots ievēlēt jauno Auces novada domes priekšsēdētāju

Jelgava, 29.aug., LETA. Rīt, 30.augustā, paredzēts ievēlēt jauno Auces novada domes priekšsēdētāju, liecina domes sēdes darba kārtība.

Domes sēdē plkst.15 jautājums par jauno domes priekšsēdētāju iekļauts kā otrais darba kārtībā, uzreiz pēc pārskata par pašvaldības darbu.

Iepriekš domes priekšsēdētāja vietniece Vija Keršus (LZS) aģentūrai LETA pauda, ka jaunā Auces novada domes priekšsēdētāja amatam tiks atbalstīta līdzšinējā mēra Ginta Kaminska (LZS) ieteiktā kandidatūra.

Vai pati piekristu vadīt domi, Keršus vēl nezinot, jo neesot par to domājusi. Viņasprāt, domē ir spēcīgi kandidāti, kas iemantotu iedzīvotāju uzticību priekšsēdētāja amatā.

Viņasprāt, jautājums par jauno vadītāju neradīs šķelšanos LZS deputātu vidū.

LETA jau vēstīja, ka Latvijas Pašvaldību savienības kongresā Auces novada domes priekšsēdētājs Kaminskis tika ievēlēts savienības priekšsēdētāja amatā. Kaminskis informēja, ka atstās Auces novada domes priekšsēdētāja amatu, bet saglābās deputāta mandātu.

Kaminska pārstāvētā LZS šī gada pašvaldību vēlēšanās Auces novadā pārliecinoši uzvarēja, iegūstot 76,15% balsu un 12 mandātus. Savukārt nacionālā apvienība "Visu Latvijai"-"Tēvzemei un Brīvībai/LNNK" (VL-TB/LNNK) domē pārstāvēta ar trim deputātiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)