Banner 980x90

Sākti būvdarbi autoceļa posmā no Tērvetes līdz Lietuvas robežai

Rīga, 29.apr., LETA. Sākti būvdarbi uz autoceļa Jelgava-Tērvete-Lietuvas robeža (Žagare) posmā no Tērvetes līdz Lietuvas robežai, aģentūru LETA informēja AS "Latvijas valsts ceļi" Komunikācijas daļā.

Sagatavošanās darbu periodā būvdarbu posmā ir noteikts ātruma ierobežojums 70 kilometri stundā.

Posmā vietām tiks pastiprināts salturīgais slānis un vietām arī šķembu kārta, kā arī ieklās divas kārtas asfalta. Krustojumā ar autoceļu Dobele-Bauska Tērvetē izbūvēs rotācijas apli, bet Augstkalnē un pie robežas - apgaismojumu.

Autoceļa posma būvdarbus veiks piegādātāju apvienība "Strabag un Igate" par līgumcenu 10,136 miljoni eiro ar pievienotās vērtības nodokli (PVN). Projektu līdzfinansē Eiropas Reģionālās attīstības fonds (ERAF) un būvdarbus plānots pabeigt 2020.gadā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)