Banner 980x90

Salons "Gaismas kosmetoloģija"

Lāzerepilācija, ko veic ar diodu lāzeri, ir veids, kā uz visiem laikiem atbrīvoties no nevēlama ķermeņa apmatojuma, kā arī ieaugušiem matiņiem un kairinājuma, kas rodas citu epilācijas procedūru laikā.

Lāzerepilācija

Lāzerepilācija, ko veic ar diodu lāzeri, ir veids, kā uz visiem laikiem atbrīvoties no nevēlama ķermeņa apmatojuma, kā arī ieaugušiem matiņiem un kairinājuma, kas rodas citu epilācijas procedūru laikā.

Pēdējās paaudzes lāzeru sistēmas spēj likvidēt matiņus uz jebkura ādas tipa. Latvijā pieejami lāzeri ar dažādiem viļņu garumiem, taču pats efektīvākais ir 800 nm, kas piemīt diodu lāzerim un pieejams salonā "Gaismas kosmetoloģija" .Tā kā seansa laikā tiek iznīcināti visi matiņi, kas atrodas augšanas stadijā, nepieciešams mazāks procedūru skaits nekā izmantojot citus lāzerus.

Salona "Gaismas kosmetoloģija" ilgstošā pieredze kopš 2001. gada atklāj, ka 95% klientu atbrīvojās no liekā apmatojuma uz visiem laikiem, bet 5% tas parādījās pēc 3 – 4 gadiem, taču matiņi ir ļoti vāji un reti. Visu šo gadu laikā pārbaudītie Light Sheer Diode lāzeri tikuši atjaunināti un uzlaboti.

Lāzerepilācijas procedūru skaits ir atkarīgs no matu krāsas, augšanas intensitātes, ādas tipa un epilācijas zonas. Vidēji lāzerepilācijas kurss sastāv no 4 – 5 procedūrām ar 2 – 2,5 mēnešu intervālu.

Lāzerepilācijas izstarojumam ir veselīgs un stimulējošs efekts, tas neizsauc nekādas blakusparādības. Lāzerepilācija ir bezkontakta procedūra, tādēļ infekciju rašanās nav iespējama.

Lasiet vairāk: http://www.lazerepilacija.lv/lv/lazerepilacija

Figūras korekcija

Figūras korekcija var tikt veikta ar jaunākās paaudzes aparātu Dermodinamik TRI AKTIV no kvalitatīvā, uzticamā ražotāja DEKA. Skulpturējošā procedūra ļauj veidot ideālu ķermeņa formu. Procedūra nodrošina efektīvu ķermeņa ādas liftingu, novērš celulīta izpausmes un tauku uzkrājumus, likvidējot gurnu, roku iekšējo virsmu un vēdera ādas ļenganumu, nokarāšanos. Tā ir vienīgā kombinētā metodika Latvijā, kas apvieno 3 efektīvas pretcelulīta metodes – diodu lāzeri, lokālu aukstuma terapiju un impulsu vakuummasāžu, kas ļauj sasniegt labākus rezultātus daudz ātrāk. Šī metode ļoti labi atjauno ādu pēc dzemdībām un novērš strijas.

Figūras korekcija norisinās, lāzera staram nokļūstot dziļi dermas slāņos, stimulējot pašizstrādāto kolagēnu, uzlabojot mikrocirkulāciju un nostiprinot saistaudus. Celulīta akmeņi tiek šķelti, tauki sadeg un samazinās ķermeņa masa.

Figūras korekcija tiek veikta apmēram 10 seansu terapijas kursā. Procedūra nerada nepatīkamas sajūtas, tai nav blakusparādību.

Figūras korekciju veic arī ar jūras aļģu GUAM palīdzību. Tās intensīvi atjauno ādu, samazina taukaudus, ārstē celulītu, atjauno organismu un nostiprina nervu sistēmu.

Lasiet vairāk: http://www.lazerepilacija.lv/lv/kermena-kopsana

 

Sejas ādas atjaunošana

Sejas ādas atjaunošana var tikt veikta ar liftinga palīdzību. Procedūras laikā noteiktas frekvences elektromagnētiskie viļņi (radioviļņi) iekļūst dziļi ādā. Enerģija, kontrolēta siltuma veidā, izraisa kolagēna šķiedru, "izstieptu" gadu gaitā, saīsināšanu, t.i. samazina ādas virsmu un nodrošina labu ādas un zemādas šūnaudu savienojumu.  Notiek spēcīga audu un ādas struktūru uzkarsēšana, kas stimulē jauna kolagēna, elastīna, hialuronskābes sintēzi un atjauno asinsvadu tonusu. Procedūra novērš vaigu un zoda zonas ādas noslīdēšanu, kā arī izlīdzina grumbas uz sejas un kakla.

Sejas ādas atjaunošanu veicina arī ķīmiskais pīlings, kas uzlabo ādas tekstūru, asinsriti, nostiprina sejas ovālu un intensīvi atjauno sejas ādu.

Mezoterapija arī palīdz atjaunot sejas ādu. To veic ar mikroinjekciju palīdzību, kas dziļi mitrina ādu un izlīdzina krunciņas.

Sejas ādas atjaunošana tiek veicināta arī ar hialuronskābes injekcijām. Hialuronskābe ir dabisks un ļoti nozīmīgs cilvēka ādas komponents, kas ar vecumu samazinās un āda kļūst ļengana. Hialuronskābes ievadīšana kompensē ūdens deficītu un veicina ādas piesātināšanu ar valgumu, kā rezultātā atjaunojas ādas tonuss, elastība un pazūd smalkās grumbiņas.

Savukārt lāzera sistēma TRI-AKTIVE ļauj veidot ideālu sejas formu, nodrošinot efektīvu bezoperācijas sejas un kakla ādas liftingu, novēršot ādas noslīdēšanu vaigu un zoda zonā, izlīdzinot grumbas uz sejas un kakla.

Lasiet vairāk: http://www.lazerepilacija.lv/lv/sejas-proceduras

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)