Banner 980x90

Stilīgi gumijas zābaki sievietēm – kā izvēlēties un kur iegādāties?

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Latvijas laika apstākļi ir mainīgi un bieži neprognozējami, tāpēc kvalitatīvi un glīti gumijas zābaki sievietēm ir neatņemama apavu klāsta daļa. Ja Jūs vēl neesat atradusi savus īstos zābakus, lūk, daži padomi, pēc kā vadīties gumijas zābaku meklējumos.

Pareizs stulmu augstums

Pirmkārt, apdomājiet savus paradumus lietainā laikā – vai Jūs mēdzat pārvietoties pārsvarā ar automašīnu vai tomēr ikdienā sanāk vairāk staigāt kājām. Tāpat svarīgi ņemt vērā, kādā apģērbā Jūs ikdienā staigājat – vai biežāk izvēlaties svārkus vai tomēr labāk jūtaties ērtās biksēs. Balstoties uz saviem paradumiem, Jūs varat izvērtēt šādus gumijas zābakus sievietēm:
- īsie zābaki – noderēs autobraucējām, kā arī tām, kuras nēsā bikses ar platākām bikšu starām;
- zābaki līdz pusstulmam – ērts risinājums tad, ja iemīļotas ir bikses ar šauriem galiem un biežāk pārvietojaties kājām;
- garie gumijas zābaki – ērts un elegants risinājums tad, ja zābakus vēlaties pieskaņot svārkiem.

Atbilstošs izmērs un modernas krāsas
Gumijas zābaki sievietēm mēdz būt gan ar oderi, gan bez tās, kas ietekmē arī nepieciešamo zābaka izmēru. Ja tajā ir iestrādāta silta odere, tad zābakos kājas būs siltas arī bez biezas zeķes, taču, ja plānojat kopā ar gumijas zābakiem kājās vilkt biezas zeķes, nepieciešams apsvērt iespēju iegādāties nedaudz lielāku izmēru. Jūsu kājām jābūt ne vien sausām, bet arī tām jājūtas ērti. Jums kā valkātājai jābūt pārliecinātai, ka Jūsu kājās ir moderni apavi. Gadījumos, kad jāpieņem lēmumi attiecībā uz zābaku dizainu, droša izvēle būs
- klasiski vienkrāsaini zābaki, kas piestāvēs pie jebkura apģērba, piemēram, pelēki vai tumši zili;
- zābaki ar rakstu – romantiskākām būtnēm piestāvēs puķaini zābaki, bet tradicionālāku modes vērtību pārstāvēm – rūtiņu raksts;
- zābaki vismodernākajās krāsās – piemēram, šī gada krāsas ir Rose Quartz un Serenity. Izvēloties apavus šādās krāsās, Jūs parādīsiet, ka sekojat līdzi modes tendencēm.

Meklējiet apavus pavasarim veikalā Somijasapavi.lv
Tuvojoties pavasarim, kad aktuāli kļūs ne vien gumijas zābaki sievietēm, bet arī citi ērti apavi visai ģimenei, ielūkojieties interneta veikalā Somijasapavi.lv. Tajā uzņēmums, kas vairāk nekā 20 gadu Latvijas tirgum nodrošina kvalitatīvus un izturīgus apavus ne vien no Somijas, bet arī citām valstīm, piedāvā plašu apavu klāstu sievietēm, vīriešiem un bērniem, kā arī dažādus apavu kopšanas līdzekļus un somas.

Izvēlieties sev interesējošos apavus un iegādājies tos, neizejot no mājas – mājaslapā www.somijasapavi.lv! 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)