Banner 980x90

Teltis pasākumiem un svinībām ļaus izvairīties no lietus un vēja

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Plānojot brīvdabas aktivitātes, ikviens pasākumu rīkotājs cer, ka laikapstākļi būs labvēlīgi. Vēlams atcerēties, ka saulaina un silta diena pat vienā mirklī var pārtapt lietainā un vējainā pēcpusdienā, tādēļ, lai rūpīgi plānotais un sagatavotais pasākums izdotos, vēlams jau savlaicīgi nodrošināties pret laikapstākļu izmaiņām. Teltis pasākumiem ir ērts risinājums, ja vēlaties, lai Jūsu organizētie svētki izdotos un viesi būtu apmierināti vēl ilgi pēc to norises.

Dažādi telšu izmēri un to modifikācijas iespējas

Pasākumu organizētāji piekritīs, ka ir labi, ja ir iespēja ne tikai pasargāt viesus no lietus un vēja, bet arī izmantot teltis kā dizaina elementus, padarot pasākuma norises vietu acīm tīkamāku. Pašlaik ikvienam klientam ir pieejamas dažādas teltis pasākumiem, kas atšķiras viena no otras ar
- izmantoto izejmateriālu – izgatavotas no koka, metāla vai plastmasas;
- dažādiem sienu pārklājumiem – tikai nostiepta auduma, ar logu un durvīm vai nosienami pie telts augšējā stiprinājuma;
- grīdu veidiem, piemēram, koka, mīkstā seguma, deju vai plastikāta.

Dažādie telšu aksesuāri piešķirs svētkiem vajadzīgo noskaņu
Teltis pasākumiem nav tikai metāla rāmji, kas noklāti ar audumu, jo mūsdienīgākās versijas paredz iespējas tās papildināt ar dažādiem aksesuāriem, kas piešķirs gaumīgu izskatu svētku norises vietai. Iedomājieties izgaismotu svētku telti ar dažādu līmeņu un funkcionalitātes grīdas segumiem, griezto ziedu kompozīcijām un sildelementiem, kas ieskauti plandošos tilla aizkaros… Šāds risinājums noteikti padarīs Jūsu svētkus par gada ievērības cienīgāko notikumu. Jāņem vērā, ka profesionāli svētku aprīkojuma servisa īstenotāji papildus telšu nomai piedāvā iespēju papildināt tās ar šādiem aksesuāriem un papildus aprīkojumu:
- dažādu formu un izmēru galdiem un krēsliem;
- statiskām un portatīvām apgaismes lampām un iekārtām;
- telšu aizkariem un auduma drapērijām;
- elektriskajiem un gāzes sildītājiem;
- plastikāta piepūšamajiem vai ādas un koka dīvāniem.

Izvēloties profesionāļus, svinības pavadīsiet bez rūpēm
Lai nodrošinātos pret nelabvēlīgiem laikapstākļiem un papildinātu svētku norises vietu ar modernu un gaumīgu telti, ieteicams sadarboties ar profesionāļiem. 15 gadu laikā SIA "Akurāts" ir pierādījis sevi Baltijas valstu tirgū kā uzticams sadarbības partneris svētku atribūtikas nodrošināšana. "Akurāts" katram klientam piedāvā teltis pasākumiem ar šādām servisa iespējām:
- speciālistu konsultācijas, izvēloties atbilstošāko risinājumu;
- piegādāt un uzstādīt teltis un papildus aprīkojumu;
- sadarbība ilgtermiņā.


"Akurāts" teltis pasākumiem palīdzēs pasargāt Jūsu viesus no lietus un vēja. Ieskatieties Akurats.com/lv un izvēlieties vienu no 11 telšu veidiem jau tagad!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)