Banner 980x90

Telts noma kāzu svinībām jeb ratus taisa ziemā!

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Gleznaina ezera krasts vai saules pielieta pļava – gan viena, gan otra būs lieliska vieta kāzu svinībām vasarā. Jums šķiet, ka vēl ir par agru domāt par pasākuma aprīkojuma nomu kāzām? Gluži pretēji!

Telts nomas jautājums risināms jau šobrīd, kad aiz loga vēl ir ziema. Mēneši paskries tik ātri, ka nepamanīsiet to brīdi, kad sāks plaukt pumpuri kokiem un visas labākās teltis un aprīkojums būs jau iznomāts. Tāpēc – jo savlaicīgāk plānosiet pasākumu un tam nepieciešamo inventāra nomu, jo lielāka būs iespēja izvēlēties tieši jums piemērotākās teltis, galdus, krēslus un citu aprīkojumu. 

Kāpēc nomāt telti kāzu svinībām?
Telts vai nojumes noma jau ilgstoši ir viens no ērtākajiem un piemērotākajiem risinājumiem pasākumiem brīvā dabā. Tādējādi tiek nodrošināta gan konkrēta vieta svinībām, gan arī viesiem ir iespēja patverties no spilgtas saules vai nelabvēlīgiem laikapstākļiem, kuru pēkšņo parādīšanos paredzēt iepriekš nevar neviens. 

Nav nozīmes, cik daudz viesu būs jūsu dzīves vienā no skaistākajām dienām, telts noma noderēs gan pasākumam ar vairākiem desmitiem cilvēku, gan arī svinībām ģimenes un tuvāko draugu lokā.

Viena no lielākajām telts nomas priekšrocībām ir tā, ka jūs varat brīvi izvēlēties skaistāko vietu kāzām un tur uzbūvēt telti svinībām. Vienalga kur – jūras krastā, muižas dārzā, ziedošas pļavas vidū vai kaut uz daudzstāvu mājas jumta. 

Kādu telti nomāt?
Atbilde uz šo jautājumu rodama pasākuma plānošanas procesā, apzinot gaidāmo viesu skaitu, pasākuma scenāriju un tajā iecerētās aktivitātes.

Padomu var prasīt arī kāzu plānotājam vai, piemēram, pasākumu aprīkojuma servisam "Akurāts", kura profesionālā komanda, diendienā nodrošinot nomas inventāru piegādi un montāžu, ātri vien spēs pateikt, kāda un cik liela telts nomājama. 

Uzņēmuma "Akurāts" piedāvāto nomas telšu klāsts ir ārkārtīgi plašs. Ar to veidiem var iepazīties tīmekļvietnē http://akurats.com/lv/teltis/.

Kāzu svinības mazā lokā vai nopietna kāzu balle – piemērota telts atradīsies gan vienai, gan otrai, jo "Akurāts" piedāvā teltis no 9 m2 līdz pat 1500 m2 platībai:
- 3 m x 3 m,
- 5 m x 5 m,
- 5 m x 5 m ar konusveida jumtu,
- 10 m x 10 m – 130 m (pielāgojama platība no 100 m2 līdz 1300 m2),
- 12 m x 10 m – 25 m (pielāgojama platība no 120 m2 līdz 300 m2),
- 20 m x 10 m – 75 m; (pielāgojama platība no 200 m2 līdz 1500 m2),
- 20 m x 10 m – 20 m ar stikla vai plastikāta sienām (pielāgojama platība no 200 m2 līdz 400 m2),
- telts "Zvaigzne" (nosegtā lietderīgā platība 50 m2). 

Papildu inventāra noma
Kāzu svinībās ar telts nomu noteikti nepietiks. Ērtības labad banketa galdus un krēslus iespējams nomāt uzņēmumā "Akurāts". Starp citu, krēsliem tiek piedāvāti arī balti pārvalki kopā ar dekoratīvām lentēm dažādās krāsās. 

Stāvgaldi ar elastīgajiem pārvalkiem, bāra lete un bāra krēsli, deju grīda un, protams, arī koka dēļu grīdas segums pašai teltij. Tāpat pasākumu aprīkojuma daudzveidīgajā klāstā atradīsiet arī gāzes sildītājus, apgaismes lampas, garderobes komplektu, piepūšamos dīvānus un citu svinībām noderīgu inventāru. 

Neatlieciet uz pēdējo brīdi dzīves skaistākā mirkļa organizēšanu! Apskati kāzu teltis šeit – http://akurats.com/lv/telts-noma-kazam/!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)