Banner 980x90

Tērvetē šovakar atklās kustību pār atjaunoto pirms 40 gadiem celto tiltu

Jelgava, 1.jūn., LETA. Tērvetē uz reģionālā autoceļa Dobele–Bauska ir atjaunots 51 metra garais tilts pār Tērvetes upi, kas celts pirms teju 40 gadiem, aģentūru LETA informēja VAS "Latvijas Valsts ceļi" (LVC) Komunikācijas daļā.

Šodien plkst.19 pār tiltu tiks atklāta kustība abās joslās.

1978.gadā celtajam tiltam ir izbūvēta jauna hidroizolācija, margas, barjeras, konusi, atjaunots segums ietvēm un ieklāta jauna asfalta sega.

Tilta būvdarbus pasūtījuma veica SIA "Rīgas tilti", to līgumcena ir 240 000 eiro, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli.

LVC pārziņā ir 971 tilts un ik gadu tiek veikta tiltu tehniskā stāvokļa novērtēšana, nosakot tiltu funkcionēšanas spējas, to atbilstību satiksmes drošības prasībām, galveno konstrukciju bojājumus un defektus, to ietekmi uz būves nestspēju un satiksmes drošību. Nepieciešamības gadījumā uz tiltiem tiek ieviesti satiksmes ierobežojumi, visbiežāk tie ir masas vai citu gabarītu ierobežojumi, skaidroja uzņēmumā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)