Banner 980x90

Tērvetē vēlas iedibināt skrējienu caur novadu

Jelgava, 17.maijs, LETA. 19.maijā notiks skrējiens caur Tērvetes novadu, ko rīkotāji vēlas iedibināt kā tradīciju, aģentūra LETA uzzināja novada pašvaldībā.

Pirmais skrējiena posms sāksies plkst.9 uz novada robežas no Auces puses, taču pasākuma dalībnieki, skrienot, braucot ar velosipēdu vai stumjot bērnu ratus, aicināti pievienoties jebkurā sev piemērotākajā posmā. Plkst.12.20 no Kroņauces izbrauks autobuss, kas aizvedis interesentus uz skrējiena noslēguma vietu Bukaišos pie tautas nama.

Pasākuma rīkotāji uzsver, ka tā mērķis nav ātrums, bet vienotība, jo visā maršruta garumā tiks skriets, nesot Tērvetes novada karogu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)