Banner 980x90

"Tērvetes alus" saņem "Alus gada balvu"

Godinot izcilākos alus darītājus un nozares nozīmīgākos sasniegumus, piektdien, 6.februārī, Mežotnes pilī svinīgā ceremonijā, klātesot aldariem, dažādu organizāciju pārstāvjiem un amatpersonām, tika pasniegtas "Latvijas Alus gada balvas 2014" pavisam 11 nominācijās, pilsētas informācijas portālam Dobele24.lv ziņo biedrība "Alus brālība".

Vidējo un mazo alus darītavu grupā visvairāk balvu saņēma SIA "Valmiermuižas alus", bet lielo alus darītavu grupā – AS "Cēsu alus", katra trīs nominācijās. Kā norāda vērtēšanas komisijas pārstāvji, "Valmiermuižas alus" panākumi ir likumsakarīgi – kā mazā alus darītava ierobežotu resursu apstākļos tā aktīvi nodarbojusies ar Latvijas mazo alus darītavu produkcijas popularizēšanu un nozares popularizēšanu kopumā. Savukārt AS "Cēsu alus" pērn kļuvusi par Latvijas lielāko alus darītavu un veikusi plašas aktivitātes korporatīvi sociālās atbildības jomā.

Nominācijā "Gada izaugsmes balva – gada veiksminieks" par labāko tika atzīta "Tērvetes alus" darītava par ieguldījumu ražošanas attīstībā un modernizācijā.

Aizvadītais gads nozarei bijis īpaši nozīmīgs ar rekordlielu jauno alus darītavu skaitu - patlaban valstī strādā pavisam 29 alus darītavas, kas ir par septiņām vairāk nekā pērn. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)