Banner 980x90

Tērvetes dabas parkā Zāļu dienā ielīgos saulgriežus

Jelgava, 13.jūn., LETA. Gaidot vasaras saulgriežus, Tērvetes dabas parkā 17.jūnijā norisināsies ielīgošanas pasākums "Zāļu diena mežā", aģentūru LETA informēja pasākuma rīkotāji.

Pasaku un Rūķu mežā no plkst.11 līdz 17 būs iespējams uzzināt visu neparasto un noslēpumaino par meža augiem - papardi, grīsli, dažādām mētrām un citiem meža augiem. Tāpat mežā varēs izgatavot rotas no dabas veltēm.

"Pasaku mežā pie Sila raganiņas uzzināsi maģiskās nakts zāļu noslēpumus - tos īpašos un pārsteidzošos. Savukārt pie koka skulptūras Ķēkšas, būs iespēja pašam uzpīt savu zāļu vainagu, iesienot tajā labas veselības, veiksmes un laimes vēlējumus," uz pasākumu aicināja rīkotāji.

Savukārt plkst.15 būs skatāma Rūdolfa Blaumaņa izrāde "Trīnes grēki" Tērvetes novada kultūras nama amatierteātra "Trīne" izpildījumā. Režisore - Dzintra Zimaiša.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)