Banner 980x90

Tērvetes dabas parkā Zinību dienā pirmklasniekiem rīkos bezmaksas aktivitātes

Jelgava, 30.aug., LETA. 1.septembrī dabas parks Tērvetē un parka sadarbības partneri suminās pirmklasniekus, sarūpējot dažādus bezmaksas pārsteigumus, aģentūru LETA informēja parka Tūrisma informācijas centra vadītāja Ilona Līduma.

Lai svinētu pirmo Zinību dienu, pirmklasnieki parkā tiks sagaidīti ar īpašu kakla rotu, kas atvērs durvis piedzīvojumam pasaku mežā. Dabas parks pirmklasniekiem dāvinās brīvbiļeti dabas parka, koka skatu torņa apmeklējumam un vienas pieturas braucienu ar Pasaku bānīti. Arī Tērvetes tauriņu tropu māja gaidīs mazos pirmklasniekus ar brīvbiļeti.

Savukārt dabas parkā izvietotajās kafejnīcās mazie pirmklasnieki tiks sveikti ar gardumiem.

Drosmīgākos pirmklasniekus pārbaudīt savus spēkus aicinās Laimīgās zemes gaisa takas, dāvājot brīvbiļeti mazajā virvju un koka konstrukciju takā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)