Banner 980x90

Tērvetes novada dome slavē sadarbību ar LVM tūrisma attīstības jomā

Tērvete, 7.dec., LETA. Liela nozīme tūrisma attīstībai Tērvetes novadā ir sadarbībai ar AS "Latvijas valsts meži" (LVM), šodien, piedaloties Zemgeles tūrisma konferencē Tērvetē, atklāja Tērvetes novada domes priekšsēdētāja Dace Reinika ("Mūsu mājas ir te").

Domes vadītāja pastāstīja, ka novada tūrisma centrs darbojas tieši LVM apsaimniekotajā Tērvetes dabas parkā, tāpēc tūristi, kas apmeklē dabas parku, tiek novirzīti arī uz citiem novada objektiem.

Dabas parku šogad apmeklējuši aptuveni 150 000 interesentu, un Reinika ir pārliecināta, ka novada uzņēmējiem aktīvāk jāattīsta ēdināšanas un naktsmītņu piedāvājums, lai piesaistītu vēl vairāk tūristu.

"Esam novads, kurā nav pilsētas, taču spējam pastāvēt. Mums ir divas spēcīgas jomas – lauksaimniecība un tūrisms," vietējos uzņēmējus uzteica domes priekšsēdētāja.

Savukārt Tērvetes Tūrisma informācijas centra vadītāja Ilona Līduma konferencē pastāstīja, ka Tērvetes dabas parkā vidēji gadā notiek 20 pasākumi, un populārākā ir Valpurģu nakts.

Jau vēstīts, ka šodien Tērvetes dabas parkā notiek ikgadēja Zemgales tūrisma konference, kas šogad veltīta reģiona iespējām Baltijas tirgū.

Pasākuma laikā paredzēts runāt par pieprasītiem tūrisma produktiem, galvenajām tūrisma pieprasījuma un piedāvājuma tendencēm Latvijā, Lietuvas un Igaunijas tirgū, tūrisma aktualitātēm Zemgalē, Valkas-Valgas pieredzi Latvijas un Igaunijas tūristu piesaistē, kā arī citām tēmām. Noslēgumā plānota arī dabas parka apskate un iepazīšanās ar tajā paveikto.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)