Banner 980x90

Tērvetes novada domes ēkas atjaunošana izmaksās 154 862 eiro

Jelgava, 28.jūn., LETA. Tērvetes novada domes ēkas "Zelmeņi" atjaunošana izmaksās 154 862 eiro, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli (PVN), liecina novada pašvaldības izsludinātais iepirkums.

Būvdarbus objektā veiks SIA "Skorpions VS" no Saldus, kas iepirkumā uzvarēja trīs pretendentu konkurencē ar 129 985 eiro bez PVN piedāvājumu.

Lētāko cenu par būvdarbiem - 108 625 eiro bez PVN - pašvaldībai piedāvāja Jelgavā reģistrētā SIA "BD&C", taču uzņēmums savā piedāvājumā neesot apliecinājis savu atbildību vairākiem iepirkuma punktiem.

Jau vēstīts, ka pašvaldība iecerējusi ēkas energoefektivitātes uzlabošanu, siltinot jumtu un sienas, visi vecie koka logi tiks nomainīti uz jauniem plastikāta logiem, plānota arī durvju nomaiņa.

Būvdarbu laikā pašvaldības speciālisti turpinās strādāt ēkā. Lai nodrošinātu drošu cilvēku pārvietošanos un iekļūšanu ēkā, pie visām izmantojamajām ieejām tiks uzstādīti gājēju tuneļi. Būvlaukums tik norobežots ar žogu, sastatnes noklātas ar celtniecības aizsargsietu, būs uzstādītas drošības un brīdinājuma zīmes, tādējādi nodrošinot drošu ēkas ekspluatāciju būvdarbu laikā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)