Banner 980x90

Tērvetes novada domes vadītāja Reinika gada laikā iekrājusi 2349 eiro

Jelgava, 27.marts, LETA. Tērvetes novada domes priekšsēdētāja Dace Reinika ("Mūsu mājas ir te") pagājušajā gadā par 2349 eiro palielinājusi savus iekrājumus, liecina Valsts ieņēmumu dienesta (VID) publiskojamo datu bāzē pieejamā valsts amatpersonas deklarācija par 2016.gadu.

2015.gadā Reinika bankā glabājusi 24 042 eiro, bet pērn - 26 391 eiro.

Reinikas lielākais ienākumu avots 2016.gadā bijusi alga Tērvetes novada pašvaldībā, kas viņai bija 25 382 eiro - par 1605 eiro vairāk nekā vēl pirms gada.

Vēl viņa saņēmusi teju desmit eiro par uzkrājuma procentiem "SEB bankas" naudas kontā un Latvijas Izpildītāju un producentu apvienības honorāru 11 eiro apmērā.

Reinika pērn bijusi kapitāldaļu turētāja pārstāve SIA "Rehabilitācijas centrs "Tērvete", jauktā kora "Tērvete" vadītāja un Zemgales plānošanas reģiona padomes dalībniece.

Reinikai pieder dzīvoklis Tērvetes pagastā un dzīvoklis Rīgā. Tāpat viņas īpašumā ir 2007.gadā ražota vieglā automašīna "Hyundai Accent".

Reinikai nav deklarētu parādsaistību vai skaidras naudas uzkrājumu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)