Banner 980x90

Tērvetes novada domes vadītājas amatā pilnīgā vienprātībā pārvēlēta Reinika

Jelgava, 15.jūn., LETA. Absolūtā vienprātībā par Tērvetes novada domes priekšsēdētāju šodien pārvēlēta Dace Reinika ("Mūsu mājas ir te").

Kā aģentūru LETA informēja Tērvetes novada vēlēšanu komisijas priekšsēdētāja Dace Vācere, Reinika bija vienīgā kandidatūra mēra amatam. Par viņu nobalsoja visi domē ievēlētie deputāti.

Tāpat visu astoņu "Mūsu mājas ir te" un viena nacionālās apvienības "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un Brīvībai/LNNK" deputāta atbalstu guva Ieva Krūmiņa, kura apstiprināta domes priekšsēdētaja vietnieces amatā. Arī Krūmiņa pārstāv vēlētāju apvienību "Mūsu mājas ir te" un vēlēšanās guvusi otro lielāko atbalstu no vēlētājiem pēc Reinikas.

Jau vēstīts, ka Tērvetes novada domes jaunajā sasaukumā teju visas deputātu vietas aizpildījuši vēlētāju apvienības "Mūsu mājas ir te" pārstāvji.

"Mūsu mājas ir te" vēlēšanās ieguvusi 81,7% vēlētāju balsis, kas šim politiskajam spēkam nodrošināja astoņas no deviņām pieejamajām deputātu vietām pašvaldībā.

Novada domē ar 16,11% vēlētāju atbalstu iekļuvusi arī nacionālā apvienība "Visu Latvijai!" - "Tēvzemei un Brīvībai/LNNK", kuru pašvaldībā pārstāv viens deputāts.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)