Banner 980x90

Tērvetes novadā mikroautobuss ietriecies pasažieru autobusā

Jelgava, 6.jūl., LETA. Vakar Tērvetes novadā kāds mikroautobuss ietriecies pasažieru autobusā, bet cilvēki negadījumā nav cietuši, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Diāna Briede.

Negadījums noticis plkst.8 uz ceļa Pūri-Auce-Grīvaiši Tērvetes pagastā, kad 1962.gadā dzimušais, braucot ar "Volkswagen LT 35", nebija izvēlējies drošu intervālu ar apdzenamo autobusu "Ambassador". Pasažieru autobusā bijuši pasažieri, taču viņi traumas nav guvuši.

Arī abu transportlīdzekļu bojājumi ir maznozīmīgi, tāpēc autovadītāji sastādījuši saskaņoto paziņojumu, informēja Briede.

Aģentūras LETA rīcībā esošā informācija liecina, ka ar "Ambassador" markas autobusiem pasažierus pārvadā SIA "Jelgavas autobusu parks", taču pašlaik sazināties ar uzņēmuma vadību nav izdevies.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)