Banner 980x90

Tērvetes novadā no 21 uz 35 eiro palielina pabalstu represētajām personām

Jelgava, 17.maijs, LETA. Tērvetes novada iedzīvotāji ar politiski represētās personas statusu turpmāk saņems 35, nevis 21 eiro pabalstu, lēmuši Tērvetes novada domes deputāti.

Dome lēmusi, ka, ņemot vērā vispārējo iedzīvotāju ekonomisko stāvokli un pašvaldības finansiālās iespējas, ir nepieciešams un iespējams palielināt pašvaldības sniedzamās palīdzības apjomu 1.-4.klašu skolēniem Ziemassvētkos un politiski represētām personām Latvijas Republikas proklamēšanas dienā.

Represēto personu pabalsts palielināts no 21 uz 35 eiro, savukārt 1.-4.klašu skolēnu paciņām Ziemassvētkos turpmāk tiks nodrošināti pieci eiro līdzšinējo trīs eiro vietā.

Abi pabalsti tiek piešķirti reizi gadā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)