Banner 980x90

Trīs vīriešus tiesās par slepkavības izdarīšanu Auces novadā

Rīga, 27.jūn., LETA. Zemgales tiesas apgabala prokuratūras prokurors tiesai nodevis krimināllietu, kurā pie kriminālatbildības saukti trīs vīrieši par slepkavības izdarīšanu Auces novadā, aģentūru LETA informēja prokuratūrā.

Lietā celtas apsūdzības četrām personām, bet viens no apsūdzētajiem neesot piedalījies slepkavības izdarīšanā.

Kā norādīts lēmumā, 2018.gada jūlijā četri apsūdzētie lietojuši alkoholu un izlēmuši pārmācīt savu paziņu, kurš it kā par viņiem sniedzis nepatiesu informāciju. Apsūdzētie ar varu atveduši cietušo uz mājas pagalmu, situši un spīdzinājuši viņu. Viens no apsūdzētajiem devies mājās.

Trīs palikušie turpinājuši vardarbīgi izturēties pret cietušo, kā arī aizveduši viņu uz pamestu noliktavu, kur atstājuši. Pēc pusnakts trīs apsūdzētie izlēmuši atgriezties noliktavā un, lai slēptu nozieguma pēdas, un nodūruši cietušo ar vismaz 60 dūrieniem.

Ar šādām savām noziedzīgām darbībām, apsūdzētie izdarīja noziedzīgus nodarījumus, kas paredzēti Krimināllikuma 126.panta otrajā daļā 2., 3. un 6.punktos, 152.panta otrajā daļā, 117.panta 2., 4., 8. un 10.punktos, uzskata prokuratūra.

Lieta nodota izskatīšanai Zemgales rajona tiesai.

Prokuratūra norāda, ka neviena persona netiek uzskatīta par vainīgu, kamēr vaina noziedzīga nodarījuma izdarīšanā netiek konstatēta Kriminālprocesa likumā noteiktajā kārtībā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)