Banner 980x90

Ūdens temperatūra upēs vietām pārsniegusi plus 20 grādus

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ūdens temperatūra Latvijas upēs šodien vietām ir pārsniegusi plus 20 grādu atzīmi, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra novērojumi.

Ūdens temperatūra virs plus 20 grādiem ir Lielupē, kur fiksēti plus 20,8 grādi, un Ventā, kur fiksēti plus 20,6 grādi. Tomēr arī šajās upēs temperatūra atsevišķos posmos ir zemāka - Ventā vietām tā nepārsniedz plus 13 grādus.

Daugavā ūdens temperatūra ir ap plus 17, plus 19 grādiem, Gaujā ap plus 14, plus 16 grādiem, bet Ogrē - plus 17,3 grādi. Mazajā Juglā šodien fiksēta plus 19,5 grādu temperatūra.

Ezeros ūdens temperatūra ir zemāka - Rāznas ezerā ap plus 16,5 grādiem, Sventes ezerā ap plus 16,8 grādiem. Siltāks ūdens ir Ķīšezerā un Usmā - plus 17,9 grādi un plus 18,3 grādi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)