Banner 980x90

Valsts svētku priekšvakarā Dobelē koncertēs Zemessardzes orķestris

Rīga, 24.apr., LETA. 3.maijā plkst.19 Dobeles kultūras namā notiks Zemessardzes orķestra koncerts, aģentūru LETA informēja kultūras nama pasākumu producente Linda Rēdliha.

Zemessardzes orķestrim koncertā pievienosies viesi no Kanādas Bruņotajiem spēkiem - diriģents kapteinis Džons Fulertons, pianiste seržante Natālija Lernere un dūdinieks seržants Džošua Makfārlens. Koncerta programmā iekļauta latviešu un kanādiešu oriģinālmūzika un tautas dziesmu aranžējumi.

Savukārt 4.maijā plkst.12 pie Dobeles atbrīvošanas pieminekļa tiks svinēti Baltā galdauta svētki. Pasākuma programmā paredzēta Zemessardzes 51.kājinieku bataljona goda sardze, svinīgas uzrunas un ziedu nolikšana pieminekļa pakājē. Pasākumā piedalīsies ģitārists Ēriks Upenieks, pirmsskolas izglītības iestādes "Zvaniņš" bērnu ansamblis, kā arī mūziķi Aivis Antonovs un Annija Rencberga. Balto svētku galdu klās Dobeles kultūras nama jauniešu deju kolektīvs "Drīziņš".

No plkst.14 kultūras namā būs skatāmas Latvijas simtgades filmas - Rozes Stiebras animācijas piedzīvojumu filma "Saule brauca debesīs", režisora Edmunda Jansona animācijas filma "Jēkabs, Mimmi un runājošie suņi", Ginta Grūbes dokumentālā filma "Lustrum" un spēlfilma "1906", kuras režisors ir Gatis Šmits.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)