Banner 980x90

Veikalu īpašniece "Bēnes PB" plāno optimizēt loģistikas un ražošanas izdevumus

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Lai uzlabotu uzņēmuma finansiālos rādītājus, SIA "Bēnes PB" plāno optimizēt loģistikas un ražošanas izdevumus, kā arī kāpināt efektivitāti, norādīts komersanta gada pārskata vadības ziņojumā.

Kā ziņo aģentūra LETA, pērn par desmito daļu krities uzņēmuma apgrozījums, kas 2014.gadā sasniedza 5 368 294 eiro, bet 2015.gadā bija 4 808 013 eiro.

Tāpat pagājušajā gadā uzņēmums strādāja ar 15 639 eiro zaudējumiem, salīdzinot ar 8701 eiro peļņu vēl pirms gada, liecina "Firmas.lv" informācija.

SIA "Bēnes PB" pieder 30 veikali Dobeles, Auces, Tērvetes, Jelgavas, Tukuma, Saldus un Jaunpils novadā, kā arī Jelgavā. Auces novada Bēnē reģistrētais uzņēmums arī nodarbojas ar konditorejas izstrādājumu ražošanu. Pērn saražota 381 tonna maizes, 89 tonnas cepumu un 57 tonnas citu konditorejas izstrādājumu.

Šogad, organizējot preču piegādi, uzņēmums plāno optimizēt loģistikas izdevumus, turpināt ražošanas optimizāciju un kāpināt darba ražīgumu. Uzņēmuma vadība vēlas arī pārskatīt cenu politiku, veicināt klientu lojalitāti, palielināt ražošanas apjomus un labiekārtot tirdzniecības vietas.

Lielākais uzņēmuma daļu (47,17%) īpašnieks ir Grigorijs Sidorčiks, pārējās daļas pieder vēl vairāk nekā 30 personām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)