Banner 980x90

Atklāta par 107 985 eiro renovētā Dobeles Sporta skola

Jelgava, 1.nov., LETA. Dobelē pēc renovēšanas atklāta Sporta skola, kuras remontdarbi izmaksājuši 107 985 eiro, aģentūra LETA uzzināja Dobeles novada pašvaldībā.

Sporta skolas fasādes un jumta atjaunošanas darbi realizēti par pašvaldības budžeta līdzekļiem. Darbus veica SIA "J.M. Būvniecība", tos uzraudzīja SIA "Jumtu ekspertīžu birojs". Sporta skolas siltināšanas izmaksas ar būvuzraudzību izmaksāja 107 985 eiro.

Šogad sakārtots arī laukums pie šautuves, kurā trenējas jaunie sporta skolas šāvēji. Bruģēšanas darbus veica SIA "Rotas", un tie izmaksāja 35 325 eiro.

Dobeles Sporta skola nodrošina apmācību basketbolā, handbolā, šaušanā, peldēšanā, riteņbraukšanā, svarcelšanā, vieglatlētikā un galda tenisā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)