Banner 980x90

"Era Esthetic" – jaunākās tehnoloģijas ādas veselībai un skaistumam

Kā jūs rūpējaties par savu ādu? Vai darāt to regulāri un pietiekami efektīvi? Protams, ka divdesmit gadu vecumā par to nav īpaši jādomā, jo daba parūpējusies, ka pat pēc negulētas nakts, ballītēm un neveselīgām maltītēm izskatāties lieliski, bet rūpēties par sejas un ķermeņa ādu jāsāk savlaicīgi, lai aizkavētu novecošanās pazīmju rašanos un saglabātu ādu gan veselīgu, gan skaistu jebkurā vecumā. 

Lāzerdermatoloģijas klīnika "Era Esthetic" specializējusies tieši šajā jomā, nodrošinot jaunākās tehnoloģijas un metodes, kas pieredzējušu ārstu rokās sniegs labāko jūsu ādas skaistumam un veselībai. 

Lāzerdermatoloģija – saudzīgas un efektīvas rūpes par ādu
Modernas jaunākās paaudzes lāzeriekārtas, kas apvienotas ar zinātnes sasniegumiem, ļauj iegūt efektīvu rezultātu, uzlabojot ādas stāvokli, aizkavējot novecošanos un likvidējot dažādas ādas nepilnības. Lāzerdermatoloģijas iespēju loks ir tiešām plašs, ar tās palīdzību iespējams panākt būtiskus uzlabojumus ādas izskatā. Lūk, dažas no procedūrām, ko piedāvā lāzerdermatoloģijas klīnika "Era Esthetic":
Lāzerepilācija. Tas ir drošākais veids, kā apstādināt matiņu augšanu. Lāzerepilācija nodrošina efektīvu un saudzīgu veidu, kā atbrīvoties no nevēlamajiem matiņiem jebkurā ķermeņa vietā, arī pašās jutīgākajās. Matiņu folikulas tiek iznīcinātas ar gaismas staru, neļaujot matiņiem ataugt ļoti ilgu laiku. Lāzerepilācija atbrīvo ne tikai no matiņiem, bet arī no dažādām ādas nepilnībām – izsitumiem, ieaugušiem matiņiem, nelīdzenas ādas.
Dzimumzīmju noņemšana. Ja dzimumzīmes ir estētiski nepievilcīgas, ja tās traucē vai pastāv riski veselībai, tad tās var saudzīgi noņemt ar lāzeru. Šī metode ir vienkārša, ērta, mazsāpīga un ātra. Noņemot dzimumzīmi ar lāzeru, netiek bojāti apkārtējie audi, dzīšana ir ātra, ādas kopšana pēc procedūras ir vienkārša.
Kārpu un papilomu noņemšana. Lāzerprocedūra ir viens no efektīviem labdabīgu ādas veidojumu likvidēšanas veidiem. Ar lāzeru var likvidēt ādas veidojumus uz jebkuras ķermeņa daļas.
Pigmentācijas plankumu likvidēšana. Pigmenta plankumi ir vieni no izplatītiem un traucējošiem ādas veidojumiem, ko vairums cilvēku vēlas likvidēt. Vissaudzīgāk un efektīvāk to var izdarīt ar lāzeru. Procedūras laikā lāzera stars uzsūc pigmenta plankumos esošo pigmenta melanīnu. Āda kļūst skaista, gluda, un tiek iegūts ādu atjaunojošs efekts.

Estētiskā medicīna – skaistums bez ķirurģiskas iejaukšanās 
Skaistums un jaunība nav mūžīgas lietas, bet nav arī vajadzības no tā pāragri atteikties, ja ir pieejamas metodes, ar kurām var uzturēt ādu, skaistu, veselīgu un starojošu bez ķirurģiskas iejaukšanās. 

Mūsu ādu ik dienu ietekmē apkārtējā vide, stress, laika apstākļi, saule, dažādi dzīvesveida faktori. Tas viss var radīt paliekošas sekas un veicināt ādas novecošanos. Tomēr ar estētiskās medicīnas piedāvātajām metodēm iespējams šos procesus aizkavēt un novērst minēto faktoru ietekmi uz ādas izskatu un labsajūtu. Klīnikā "Era Esthetic" tiek piedāvāts plašs estētisko procedūru klāsts gan sievietēm, gan vīriešiem. Speciālisti palīdz piemeklēt piemērotākās procedūras, lai klients iegūtu sev vēlamo rezultātu. 

Klīnikā iespējams veikt ādas kopšanu ar skābekli, sejas ovāla atjaunošanu, celulīta ārstēšanu, kosmētiskās procedūras sejai, aknes ārstēšanu, mezoterapiju, pastiprinātas svīšanas ārstēšanu un vēl citas procedūras.

"Era Esthetic" – skaistuma klīnika ar 10 gadu pieredzi
Lāzerdermatoloģijas un estētiskās medicīnas klīnika "Era Esthetic" ir viena  no vadošajām šāda veida klīnikām Baltijas valstīs. Klīniku tīkls ar panākumiem darbojas jau 10 gadus. Pa šo laiku ir iekarota klientu uzticība un izveidots plašs pastāvīgo klientu loks, kas uzticas "Era Esthetic" speciālistiem, metodēm un izmantotajām tehnoloģijām.

Klīnika spēj apvienot nevainojamus kvalitātes un profesionalitātes standartus ar individuālu pieeju un mājīgu atmosfēru. Klīnikā katrs klients ir laipni gaidīts un aprūpēts. "Era Esthetic" telpās nav ierastās medicīnas iestāžu atmosfēras, bet drīzāk omulīgas viesnīcas noskaņa.

"Era Esthetic" klīnikā strādā profesionāli un pieredzējuši dermatologi un kosmetologi, tiek izmantotas nozarē modernākās tehnoloģijas un ievēroti augstākie higiēnas un klientu apkalpošanas standarti.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)