Banner 980x90

Grupu dzīvokļu ēkā Dobelē par 99 196 eiro izbūvēts lifts

Rīga, 7.dec., LETA. Šonedēļ Dobeles Sociālā dienesta grupu dzīvokļu ēkā atklāts lifts, kas izmaksājis 99 196 eiro, aģentūra LETA uzzināja Dobeles novada pašvaldībā.

Liftā vienlaikus var braukt septiņi līdz desmit cilvēki, nepārsniedzot 630 kilogramus.

Lifta izbūvi nodrošināja SIA "Nensi" pēc SIA "Inxide" un SIA "JR Elements" projekta, bet darbus uzraudzīja SIA "RS Būvnieks" un vietējais būvuzraugs Kārlis Bērziņš. Celtniecības darbos ietilpa ārējā gāzes vada pārcelšana, lifta šahtas izbūve, lifta ierīkošana, apdares darbi, avārijas izejas un trepju izbūve. To kopējās izmaksas - 99 196 eiro. Darbu un materiālu garantijas laiks ir trīs gadi.

Lifta izbūve tika veikta Latvijas-Lietuvas pārrobežu sadarbības programmas projekta "Sociālo pakalpojumu pieejamības un kvalitātes uzlabošana Vidusbaltijas reģionā" īstenošanas gaitā. Īstenojot projektu, vēl paredzēts iegādāties ratiņkrēslus, pielāgotas virtuves mēbeles, sanitārā mezgla aprīkojumu un funkcionālās, regulējamās gultas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)