Banner 980x90

Jaunas "Neste" degvielas uzpildes stacijas izveidē investēti apmēram 750 000 eiro

Rīga, 2.janv., LETA. Degvielas tirgotājs "Neste Latvija" jaunas degvielas uzpildes stacijas izveidē investējis apmēram 750 000 eiro, aģentūru LETA informēja "Neste Latvija" pārstāvji.

Jaunā "Neste" uzpildes stacija atvērta Dobeles novada Anneniekos. Kopumā tā ir 70. "Neste" tīkla stacija Latvijā.

Kā norādīja uzņēmuma pārstāvji, jaunā stacija ir piemērota gan vieglajam, gan smagajam auto transportam, jo ir aprīkota arī ar ātrgaitas sūkni, kas speciāli paredzēts smago automašīnu uzpildei.

Kā ziņots, "Neste Latvija" 2016.gadā strādāja ar 276,375 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 32,1% mazāk nekā 2015.gadā, savukārt kompānijas peļņa samazinājās par 10,8% - līdz 9,666 miljoniem eiro.

"Neste Latvija" ir Somijas naftas pārstrādes un tirdzniecības uzņēmuma "Neste" korporācijas meitasuzņēmums.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)