Banner 980x90

Kravu pārvadātājs "Sigus B" pārorientēsies uz Eiropas valstīm

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
​Saistība ar Eiropas Savienības un Krievijas savstarpēji noteiktajām sankcijām Tērvetes novadā reģistrētā SIA "Sigus B" kravu pārvadājumu plūsmu šogad plāno novirzīt uz Eiropu, norādīts uzņēmuma gada pārskata vadības ziņojumā.

Uzņēmumā skaidro, ka pērn ievērojami samazinājies pieprasījums pēc pakalpojumiem Krievijas un NVS valstu virzienā, tāpēc divas trešdaļas pakalpojumu paredzēts sniegt tieši Eiropā.

Neskatoties uz pieprasījuma kritumu, SIA "Sigus B" par 51% izdevies palielināt apgrozījumu, kas 2014.gadā bija 1 386 298 eiro, bet 2015.gadā sasniedza jau 2 084 469 eiro.

Taču peļņa ir samazinājusies un bija attiecīgi 89 099 eiro un 52 465 eiro, liecina "Firmas.lv" dati. Peļņu nolemts atstāt nesadalītu.

1995.gadā dibinātais uzņēmums pieder Sigutim Briedim.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)