Banner 980x90

 "NEGANTIgardi" - bioloģiska liellopa gaļa

Gaļa no bioloģiskās saimniecības "NEGANTIgardi" – vienmēr augstas kvalitātes, svaiga, veselīga un tīra. Ģimenes saimniecības prioritāte ir piedāvāt saviem klientiem garšīgu, bioloģisku liellopu gaļu, nodrošināt labākus dzīves apstākļus dzīvniekiem un ilgtspējīgu dzīvesveidu lauksaimniekiem.

Gaļa

Gaļa no bioloģiskās saimniecības "NEGANTIgardi" – vienmēr augstas kvalitātes, svaiga, veselīga un tīra. Ģimenes saimniecības prioritāte ir piedāvāt saviem klientiem garšīgu, bioloģisku liellopu gaļu, nodrošināt labākus dzīves apstākļus dzīvniekiem un ilgtspējīgu dzīvesveidu lauksaimniekiem. Bioloģiskas saimniekošanas metodes nozīmē cieņu pret dzīvniekiem, vidi un patērētājiem.

"NEGANTIgardi" kontrolē visu audzēšanas un ražošanas ciklu, tādēļ garantē, ka piedāvātā gaļa nesatur zāļu atliekvielas, pesticīdus, smagos metālus, kā arī citas kaitīgas vielas, un gaļa atbilst augstākajiem iespējamiem standartiem.

Bioloģiska gaļa arī garšo labāk. Salīdzinot ar lielveikalā nopērkamo gaļu, tai ir daudz izteiktāka liellopa garša. Turklāt atšķiras arī krāsa – tā ir tumšāk sarkana. Protams, bio gaļa ir ar lielāku uzturvērtību un vairāk apmierina sāta sajūtu, jo nav mākslīgi uzpumpēta ar ūdeni un citām piedevām. Saimniecībai pieder savs sadales cehs, kurā katrs gaļas gabaliņš tiek rūpīgi apstrādāts ar pašu rokām.

"NEGANTIgardi" piedāvājumā atradīsiet svaigus un ar šoka saldēšanas metodi sasaldētus griezumus, kā arī delikateses – jo ne tikai filejas un karbonādes ir vienīgie gardie griezumi!

Liellopa gaļas produkcija piemērota steika, gulaša, rostbifa, stroganova, cepeša, sautējuma, wok un citu ēdienu pagatavošanai.

Uzziniet vairāk: https://negantigardi.lv/produkti 

Liellopa gaļa

Liellopa gaļa ir neticami vērtīga un veselīga, jo tā ir lielisks pilnvērtīgu olbaltumvielu avots, satur cilvēka organismam nepieciešamās taukskābes, aminoskābes un minerālvielas, kā arī tai ir relatīvi zems tauku, kaloritātes un holesterīna līmenis. Jāatceras, ka gaļas vērtīgums uzturā ir tieši atkarīgs no tās kvalitātes. Kvalitāti, savukārt, nosaka dažādu faktoru virkne – dzīvnieku šķirne, to ēdināšana, labturība un veselība, pārstrādes metodes.

"NEGANTIgardi" saimniecības Šarolē (Charolais) šķirnes liellopi piedzimst un visu savu dzīvi pavada dabiskā un tīrā vidē Ogres dabas parka "Ogres ieleja" pļavās, kas ir iekļautas Natura 2000 – Eiropas nozīmes aizsargājamo dabas teritoriju tīklā. 

Lopi ēd tikai tādu barību, ko tie ir vēsturiski lietojuši vairāku gadsimtu garumā. Tas attiecas arī uz zīdīšanu, jo mātes piens teļiem nodrošina lielu daļu no nepieciešamā uztura, kas tiem ļauj būt veselīgiem – un veseliem dzīvniekiem nav nepieciešamas antibiotikas vai augšanas hormoni, atšķirībā no lopiem konvencionālajās saimniecībās.

Garda un uzturvielām bagāta liellopa gaļa nāk arī no dzīvniekiem, kas dzīvo dabiskos apstākļos, bez stresa ganoties dabīgās ganībās. Tikai no laimīga dzīvnieka iegūta liellopa gaļa ir patiesi vērtīga un veselīga.

Uzziniet vairāk: https://negantigardi.lv/produkti 

Bioloģiska gaļa

Ar ko bioloģiska gaļa atšķiras no lielveikalos nopērkamās produkcijas? Tā ir brīva no hormoniem, antibiotikām, satur daudz derīgu minerālvielu un vitamīnu, kā arī atbilst vides saudzēšanas principiem.

2016. gadā Ņūkāslas Universitātē tika veikta pirmā apjomīgā bioloģiskās un nebioloģiskās gaļas uzturvērtības salīdzinošā analīze, un tās rezultāti parādīja, ka bioloģiskā gaļa, īpaši liellops, ir ar augstāku uzturvērtību nekā nebioloģiskā gaļa. Bioloģiskajā gaļā ir par 23% vairāk polinepiesātināto taukskābju, un par 47 % vairāk omega-3 taukskābju, bet mazāk piesātināto taukskābju. Tas ir veids, kā uzņemt organismam nepieciešamās taukskābes, nepalielinot uzņemto kaloriju un "slikto" tauku daudzumu. Bioloģiska gaļa ir tīra, tā ir liesāka, un to raksturo bagātīga garša – vajag mazāk, lai justos labāk paēdis.

Bioloģiski audzēti lopi ēd zaļu zāli, dzīvo svaigā gaisā, pavadot savu dzīvi maksimāli pietuvināti dabiskajiem apstākļiem – nesteidzīgi un tiekot personīgi aprūpētiem. Laimīgiem, veselīgiem dzīvniekiem nav nepieciešami hormonu preparāti un antibiotikas. "NEGANTIgardi" saimniecība iestājas par "zaļo" domāšanu, piedāvājot augstākās kvalitātes bioloģiski audzētu un iegūtu gaļu.

Uzziniet vairāk: https://negantigardi.lv/produkti

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)