Banner 980x90

Remontdarbiem Dobeles novada izglītības iestādēs aizņemsies 0,7 miljonus eiro

Jelgava, 1.jūnijs, LETA. Remontdarbiem Dobeles novada izglītības iestādēs pašvaldība aizņemsies 720 882 eiro, šonedēļ lēmuši novada domes deputāti.

Lielākie ieguldījumi nepieciešami Mūzikas skolas ārējo inženiertīklu izbūvei un teritorijas labiekārtošanai, un aizņēmums šiem darbiem sasniedz 309 554 eiro.

Savukārt pirmsskolas izglītības iestādes "Zvaniņš" trešajā korpusā paredzēti mazāki remonti un apkures sistēmas nomaiņa, kā arī labiekārtošanas darbi un celiņu izbūve korpusa teritorijā. Dobeles 1.vidusskolā remontdarbos tiks ieguldīti 45 684 eiro, savukārt Dobeles sporta skolā paredzēts siltināt sporta zāli un nobruģēt skolas šautuves laukumu. Tāpat deputāti lēmuši, ka Gardenes pamatskolas sporta zāles remontam pašvaldība aizņemies 28 957 eiro.

Plānots, ka aizņēmumu pašvaldība atmaksās desmit gadu laikā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)