Banner 980x90

Tērvetes novada domes vadītāja Reinika gada laikā iekrājusi 10 781 eiro

Jelgava, 16.marts, LETA. Tērvetes novada domes priekšsēdētāja Dace Reinika ("Mūsu mājas ir te") pagājušajā gadā par 10 781 eiro palielinājusi savus iekrājumus, liecina Valsts ieņēmumu dienesta (VID) publiskojamo datu bāzē pieejamā valsts amatpersonas deklarācija.

Proti, 2016.gadā Reinika bankā glabājusi 26 391 eiro, bet pērn - 37 172 eiro.

Reinikas lielākais ienākumu avots 2017.gadā bija alga Tērvetes novada domē, kas sasniedza 27 846 eiro, taču kopējie ienākumi, ieskaitot honorāru no Latvijas Izpildītāju un producentu apvienības, bankas procentmaksājumu un maksājumus no nova Izglītības pārvaldes un Kultūras un sporta pārvaldes, bija 28 017 eiro.

Reinika pērn bijusi kapitāldaļu turētāja pārstāve SIA "Rehabilitācijas centrs "Tērvete", jauktā kora "Tērvete" vadītāja un Zemgales plānošanas reģiona padomes dalībniece. Tāpat domes priekšsēdētājai noslēgti līgumi arī ar pašvaldības pārvaldēm, kas ir atbildīgas par izglītības, kultūras un sporta jomām.

Reinikai pieder dzīvoklis Tērvetes pagastā un dzīvoklis Rīgā, kā arī 2007.gadā ražota vieglā automašīna "Hyundai Accent".

Domes vadītājai nav deklarētu parādsaistību vai skaidras naudas uzkrājumu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)