Banner 980x90

Zebrenes pagastā notiks izturības skrējiens kopā ar suņiem "Ķepu spēks 2016"

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Nodibinājums "Mārlija ķepu parks" 20.augustā Dobeles novada Zebrenes pagastā ikvienu suņa saimnieku aicina piedalīties un pārbaudīt savus spēkus izturības skrējienā ar šķēršļiem "Ķepu spēks 2016". Piecas ātrākās trases komandas iegūs balvas, aģentūru LETA informēja nodibinājuma valdes priekšsēdētāja Kristīna Virse.

Trīs kilometrus garajā šķēršļu trasē būs jāpievar grāvji, krūmu puduri, riepu kalns un pat siena ruļļi. Organizatori būs parūpējušies par dažādiem grūtības pakāpju trases maršrutiem - ar vienādu veikšanas laiku, bet sarežģītākiem un vieglāk pārvaramiem šķēršļiem, jo skrējiena galvenais moto ir "Ikvienas ķepas to var!". Būs arī izveidota kucēnu socializēšanās trase, kurā varēs iepazīties ar šķēršļiem un citiem suņiem.

Skrējienā tiek aicināti piedalīties gan šķirnes, gan bezšķirnes suņi un viņu saimnieki. Pieteikšanās pasākumam - līdz 31.jūlijam mājaslapā "www.sportoarsuni.lv".

Skrējiena dalībnieki un atbalstītāji varēs darboties radošajās darbnīcās, kā arī spēlēt vides spēles.

Pasākuma organizatori kopā ar dzīvnieku patversmi "Labās mājas" pirms došanās uz pasākumu lūdz apmeklētājus pārskatīt savu un sava mīluļa skapi un ziedot nevajadzīgās lietas patversmes iemītniekiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)