Banner 980x90

Ātrie kredīti no 18 gadiem – kādi ir TOP aizdevēji?

18 gadi – pilngadība un laiks, kad šķiet, ka paveras durvis uz visām iespējām, kas iepriekš bijušas aizliegtajā zonā. Līdz ar šo laiku iestājas arī pilna atbildība par savām darbībām un rīcību. Vēl pirms dažiem gadiem atklāts bija jautājums, kāpēc no 18 gadiem ir atļauts teju viss, taču aizdevēji pieturas pie noteikumiem, kas paredz kredītu izsniegšanu no 21 gada? Neuztraucies, nu tā ir pagātne, jo klajā nākuši arī tādi aizdevēji, kas atzīst, ka ātrie kredīti no 18 gadiem ir pieļaujami, un tos izsniedz internetā. Lasi un raksta turpinājumā uzzini visu par ātrajiem kredītiem, to saņemšanu un daudz ko citu!

Īpašu popularitāti ieguvuši arī salīdzināšanas portāli, kas ļauj iepazīties ar TOP kredītu aizdevējiem un ļauj vienkopus aplūkot to piedāvātos kredītu izsniegšanas noteikumus. Viens no populārākajiem – Netcredit.lv!

Ātrie kredīti no 18 gadiem – cik izplatīti? 
Jāatzīst, ka kredītdevēji joprojām lielākoties izvēlas izsniegt aizdevumus cilvēkiem, kas sasnieguši vismaz 20 gadu vecumu, taču nu pie apvāršņiem parādījušies arī aizdevēji, kas uzticas tikko pilngadību sasniegušiem jauniešiem. Kas ir ātrie kredīti un kas tos atšķir no citiem kredītu veidiem?
Kredīta aizdevējs. Ātrie aizdevumi atšķiras ar to, ka lielākoties tos piedāvā saņemt tieši nebanku sektora aizdevēji, kas ļauj saņemt kredītus ar interneta starpniecību, aiztaupot Tavu laiku un neliekot Tev vērsties pie viņiem uz vietas pieņemšanas filiālēs.
Pieteikumā norādāmā informācija. Nebanku kreditētāji pārsvarā paši izveido savus atmaksas noteikumus, kas ne vienmēr ir vienādi, taču galvenokārt saņemot ātros kredītus internetā, Tev nebūs jānorāda galvotājs vai ķīla, kas būtiski paātrina naudas iegūšanas procesu.
Atmaksas noteikumi. Procentu likme ātrajiem kredītiem pie dažādiem aizdevējiem ir ļoti līdzīga. Galvenokārt ikviens aizdevējs piedāvā, pirmoreiz saņemot aizdevumu pie attiecīgā aizdevēja, to atmaksāt bez procentu likmes (ja tas notiek aizdevēja norādītajā termiņā), kas nozīmē, ka Tev nāksies atdot tieši tik, cik sākotnēji aizņēmies.

Taču tas nav viss. Ne visi ir iepriekš saskārušies ar aizņēmumiem un zina, kā ātrie kredīti no 18 gadiem ir iegūstami un kur vērsties pēc palīdzības. Turpini lasīt un uzzini, kādi soļi veicami, lai atrastu aizdevēju un saņemtu naudu savā bankas kontā!

No Netcredit.lv līdz īstai naudai!
Ja vēlies iegūt naudu un nokārtot aizņēmumu, nepieciešams veikt dažus vienkāršus soļus, un tie ir:
• apmeklē salīdzināšanas portālu. Latvijā darbojas vairāki salīdzināšanas portāli, piemēram, Netcredit.lv un Latvijas kredītu centrs, kuros iespējams gan izlasīt galveno informāciju par dažādiem aizdevumu veidiem, gan apskatīt TOP aizdevēju piedāvājumus un salīdzināt tos, tādējādi ietaupot laiku, ko kavētu, pētot piedāvājumus atsevišķi;
• reģistrējies pie aizdevēja. Kad esi noskaidrojis, kura aizdevēja noteikumi vislabāk atbilst Tavai situācijai, dodies uz tā mājaslapu un reģistrējies. Reģistrējoties norādi datus par sevi, piemēram, vārdu un uzvārdu, konktaktinformāciju u.c.;
• aizpildi pieteikumu. Pieteikuma aizpildīšanai nepieciešams norādīt gan datus par sevi, piemēram, konta numuru un vārdu, uzvārdu, gan arī vēlamo aizņēmuma summu un atdošanas termiņu, protams, iekļaujoties aizdevēja noteiktajā;
• sagaidi apstiprinājumu un saņem naudu. Ja būsi pildījis pieteikumu aizdevēja darba laikā un nauda tiks pārskaitīta vienas bankas ietvaros, var gadīties, ka uzzināsi atbildi uz pieteikumu un saņemsi naudu jau 15 minūšu laikā pēc pieteikuma nosūtīšanas brīža. Atbildi saņemsi īsziņas veidā, bet naudu - uz norādīto kontu. 

Ātros kredītus piedāvā dažādi aizdevēji, tostarp Altero, Mogo, Bino un Latcredits. 

Esi atbildīgs! Atceries, ka ātrie kredīti no 18 gadiem ne vienmēr ir pareizā izvēle, un brīdī, kad esi nolēmis saņemt trūkstošos līdzekļus šādā veidā, ir nepieciešams izvērtēt esošo finansiālo situāciju. Ienāc Netcredit.lv un izvēlies piemērotāko aizdevēju jau tūlīt!

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)