Banner 980x90

Dibina jaunu stipendiju mazturīgu jauniešu atbalstam augstākās izglītības iegūšanai

Lauksaimniecības pakalpojumu kooperatīvās sabiedrības "Latraps" ģenerāldirektors Edgars Ruža un klientu vadības direktore Līga Ruža dibinājuši stipendiju jauniešu atbalstam augstākās izglītības iegūšanai.

Rīga, 17.dec., LETA. Lauksaimniecības pakalpojumu kooperatīvās sabiedrības "Latraps" ģenerāldirektors Edgars Ruža un klientu vadības direktore Līga Ruža dibinājuši stipendiju jauniešu atbalstam augstākās izglītības iegūšanai, aģentūrai LETA pavēstīja Vītolu fonda pārstāve Annija Ķepale. Pēc viņas paustā, Ružu ģimene nolēmusi Vītolu fondā dibināt stipendiju mazturīgu, bet talantīgu jauniešu atbalstam augstākās izglītības iegūšanā. Ķepale norādīja, ka kooperatīvā sabiedrība "Latraps" sadarbību ar Vītolu fondu aizsāka jau 2013.gadā, dibinot septiņas stipendijas - to mērķis bija atbalstīt Latvijas jauniešus, kuri savu nākotni saista ar lauksaimniecību un studē ar to saistītas zinātnes. Tāpat viņa piebilda, ka ģimenes veikums ticis augstu novērtēts - Latvijas Valsts prezidents un Ordeņa kapituls par nopelniem valsts labā abus apbalvojis ar Atzinības krustu. Kā vēstīts, "Latraps" pērn saglabājusi lauksaimniecības tehnikas tirdzniecības un pakalpojumu nozares uzņēmumu līdera pozīcijas pēc apgrozījuma, liecina "Firmas.lv" un aģentūras LETA veidotais "Latvijas biznesa gada pārskats 2019". Kooperatīvās sabiedrības apgrozījums finanšu gadā no 2017.gada 1.jūlija līdz 2018.gada 30.jūnijam bija 222,646 miljoni eiro. Tādējādi apgrozījums pieaudzis par 20% salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu.  "Latraps" ir reģistrēts 2000.gadā. Kooperatīva pamatdarbība ir biedriem nepieciešamo lauksaimniecības izejvielu un viņu izaudzētās produkcijas tirdzniecība, graudu un rapšu pirmapstrāde.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)