Banner 980x90

Dobelē jaunā gada sagaidīšanas pasākumā rīkos gaismu šovu

Jelgava, 11.dec., LETA. 31.decembrī dobelnieki aicināti sagaidīt jauno gadu Dobeles vēsturiskajā Tirgus laukumā, kur pasākumi sāksies plkst.23, bet pirms svētku kulminācijas paredzēts gaismu šovs, aģentūru LETA informēja Dobeles kultūras nama pasākumu producente Linda Rēdliha.

No plkst.23 laukumā paredzētas dažādas aktivitātes Gata Kondrata vadībā. Tāpat pasākuma apmeklētājus sagaidīs pilsētas kultūras nama kolektīvs ar karsto dzērienu "Vitamīns".

Pirms pašas svētku kulminācijas paredzēts "Studio Fotia" veidotais LED gaismu šovs, bet īsu brīdi pirms pusnakts uzrunu teiks Dobeles novada domes priekšsēdētājs Andrejs Spridzāns (ZZS).

Pusnaktī sanākušos priecēs svētku salūts, bet pēc svētku kulminācijas pilsētniekus sveiks grupas "Triānas parks" soliste Agnese Rakovska. Pēc viņas uzstāšanās, līdz plkst.1.30, laukumā mūziku atskaņos dīdžejs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)