Banner 980x90

"Dobeles autobusu parks" pilnveidojis abonementa biļešu klāstu un pagarinājis to derīguma termiņu

Rīga, 15.febr., LETA. SIA "Dobeles autobusu parks" pilnveidojis abonementa biļešu klāstu un pagarinājis to derīguma termiņu, aģentūru LETA informēja Autotransporta direkcijā.

"Dobeles autobusu parks" ir ieviesis jaunu biļeti 35 braucieniem, tādējādi pasažierim ir iespēja saņemt atlaidi 20% apmērā. Tāpat ir pagarināts braucienu skaita biļešu derīguma termiņš līdz 60 dienām.

Iedzīvotāji abonementa biļetes var iegādāties visos 20 "Dobeles autobusu parka" apkalpotajos vietējās nozīmes maršrutos. Pasažieriem ir pieejama biļete 20, 35 un 40 braucieniem, un tās nodrošina atlaidi attiecīgi 15% vai 20% apmērā atkarībā no izvēlētā biļetes veida. Abonementa biļete ir derīga 60 dienas no pirmā brauciena veikšanas (līdz šim tā bija derīga 30 dienas).

Iegādāties elektroniskās abonementa kartes un abonementa biļetes pasažieri var Dobeles autoostā Stacijas ielā 1, Dobelē, kā arī elektroniskās abonementa kartes ir iespēja papildināt ar jauniem abonementiem arī pie autobusu vadītājiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)