Banner 980x90

"Dobeles dzirnavnieks" un sabiedrībā zināmi cilvēki mētā pankūkas

Par godu pankūku nedēļai, kas ilga no 16. līdz 22. februārim, vairāki "Dobeles dzirnavnieka" pankūku cienītāji - mūziķis Aigars Grāvers ar ģimeni, aktrise Veronika Plotņikova, dejotāja Aleksandra Kurusova, Rūta Reinika - demonstrēja prasmes pankūku apmešanā.

Kā atzina dalībnieki - ikviens jutās kā virtuozs pavārs un pankūku cepšana bija jautra un aizraujoša.

Tomēr pankūku mešanas prasmes bija atšķirīgas, jo dažiem gāja vieglāk, citiem - grūtāk. Tie, kuru pankūku mešanas mēģinājumi nebija paši veiksmīgākie, prātoja, ka nākamreiz jāņem cita pankūku panna. Savukārt tie, kas apmeta pankūkas bez lielām grūtībām, dalījās viltībā: ja panna ir slidīga un viena puse gana apcepusies, pankūku apmest ir pavisam vienkārši. Dažiem jau bija pieredze pankūku mešanā, tādēļ viņi ar lielāko prieku izrādīja savas cepšanas un mešanas prasmes. Dalībnieki stāsta, ka pankūku mešana rada azartu - ar katru reizi ir vēlme apmest pankūku ātrāk un uzmest to augstāk.

Video skatāms šeit: http://youtu.be/IfMbPW29L-c

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)