Banner 980x90

Dobeles novada pašvaldība par 1,6 miljoniem eiro pārbūvēs kārtējo ceļu

Jelgava, 8.nov., LETA. Ieguldot 1 636 714 eiro, Dobeles novada pašvaldība pārbūvēs ceļu Jaunļobas-Granti-šoseja "Dobele-Jaunbērze 3.km", kas būs sestais ar Eiropas lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA) atbalstu novadā pārbūvētais ceļš, lēmusi novada dome.

Saskaņā ar 2016.gada 25.augustā domes apstiprināto sarakstu, prioritārā kārtā ir jāsalabo seši pašvaldības ceļi, un pieci no tiem pārbūvēti un nodoti ekspluatācijā.

Atlicis uzlabot pēdējā prioritāri pārbūvējamā ceļa stāvokli, tāpēc dome lēmusi iesniegt projektu finansējuma saņemšanai, un plānots, ka ceļa pārbūve izmaksās 1 636 714 eiro, no kuriem 709 774 eiro segs ELFLA. Projekta apstiprināšanas gadījumā pašvaldība tā īstenošanai Valsts kasē uz 20 gadiem aizņemsies 1 494 759 eiro.

Atbilstoši iepirkumam darbus objektā nodrošinās SIA "Saldus ceļinieks".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)