Banner 980x90

Nedēļas nogalē Tērvetē notiks Meža ražas svētki un Labrenča tirgus

Dobele24.lv
Dobele24.lv
Sestdien, 24.septembrī, dabas parks Tērvetē aicina ikvienu pievērst uzmanību rudens velšu ievākšanas laikam, svinot Meža ražas svētkus un apmeklējot Labrenča tirgu, aģentūru LETA informēja Tērvetes novada Tūrisma informācijas centra vadītāja Ilona Līduma.

Rudens svētkos no plkst.12.00 tiks apskatītas ne tikai dabas veltes, bet arī svērta un mērīta meža raža - koksne. Ikvienam būs iespēja saprast, cik ātri aug Latvijas "zaļais zelts" - mežs - un cik daudz skābekļa tas saražo.

Parka Atrakciju laukumā no plkst.14.00 ikviens tiks aicināts iesaistīties ielu vingrotāju kustības "Street Warriors" pārstāvju aktivitātēs, izkustoties un elpojot rudenīgā meža svaigo gaisu. Radošās darbnīcas mīsies ar interesantām izdarībām un pārsteigumiem arī citās parka tematiskajās daļās - Rūķīšu mežā un Pasaku mežā.

Savukārt netālu esošajā Tērvetes novada estrādē no plkst.12.00 norisināsies Labrenča tirgus. Būs gan mājražotāju tirdziņš, gan ēdamu un neēdamu, bet noderīgu lietu izsole, gan zupa no lielā katla. Tiks svērts un sumināts Tērvetes novada dižķirbis, būs svinības kopā ar folkloras kopu "Dimzēns".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)