Banner 980x90

Oktobrī Dobeles 1.pasta nodaļa pārcelsies uz jaunām telpām

Rīga, 18.sept., LETA. No šā gada 15.oktobra Dobeles 1.pasta nodaļa uzsāks darbu jaunās telpās Tirgus laukumā 4, aģentūru LETA informēja VAS "Latvijas pasts".

Dobeles 1.pasta nodaļas jaunā atrašanās vieta ir netālu no līdzšinējām telpām pilsētas centrā. Nodaļa tiek veidota atbilstoši ģimenei draudzīgas pasta pakalpojumu sniegšanas vietas principiem, paredzot jauno vecāku prioritāru apkalpošanu un īpaša bērnu stūrīša izvietošanu. Atbilstoši klientu interesēm nodaļā būs pieejams paplašināts piedāvāto preču sortiments, bet nodaļas darbalaiks netiks mainīts.

Lai klientiem būtu ērtāk izvēlēties sev interesējošo preses izdevumu vai kādu citu preci, nodaļā tiks mainīti preču izvietošanas principi, piedāvājot tās apskatīt atvērtā tipa stendos. Tāpat tiks mainīts un atbilstoši klientu vēlmēm modernizēts arī nodaļā pieejamo preču piedāvājums.

Dobeles 1.pasta nodaļas darbalaiks saglabāsies nemainīgs: pirmdienās-piektdienās no plkst.8 līdz 18 un sestdienās no plkst.9 līdz 13.

Lai pārcelšanās uz jaunajām telpām noritētu veiksmīgi, Dobeles 1.pasta nodaļa 11.oktobrī klientiem sniegs pakalpojumus no plkst.8 līdz 10, bet jaunajās telpās durvis vērs 15.oktobrī plkst.12. Šajā periodā atbilstoši nodaļas darbalaikam līdzšinējās telpās Uzvaras ielā 3 klientiem tiks nodrošināta sūtījumu izsniegšana, bet citu pasta pakalpojumu saņemšanai tuvākajās pasta nodaļās pagarināts to darbalaiks: 11. un 12.oktobrī Auru pagasta Auru pasta nodaļa Skolas ielā 8 strādās no plkst.8.30 līdz 18, savukārt Miltiņu pasta nodaļa Bērzes pagasta Birztalās 1 šajās dienās būs atvērta no plkst.9 līdz 18.

"Latvijas pasts" pēdējos divos gados aktīvi īsteno klientu ērtību un vides uzlabošanas projektus dažādās pasta nodaļās visā Latvijā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)