Banner 980x90

Penkulē par 18 630 eiro izbūvēts feldšeru punkts

Jelgava, 11.okt., LETA. Dobeles novada Penkulē atklāts par 18 630 eiro izbūvētais feldšeru punkts, aģentūru LETA informēja novada pašvaldības pārstāve Dzintra Matisone.

Iepriekš feldšeru punkts atradies daudzdzīvokļu mājā, bet tagad tas iekārtots Penkules pagasta pārvaldē. Jaunajam feldšerpunktam ir nodrošināta mūsdienu prasībām atbilstoša centralizētā siltumapgāde, ūdensapgāde un kanalizācija, tāpat izremontētas telpas un uzlabota piekļuve tām.

Būvdarbus objektā veica IK "Ieva Wood" par 18 630 eiro.

Novada pašvaldībā atzīmē, ka tagad visi galvenie pakalpojumi iedzīvotājiem - pagasta pārvalde, feldšerpunkts, pirmsskolas grupiņas, bibliotēka, dienas centrs, pasts, skola, veikals - ir vienuviet pagasta centrā, tādējādi atvieglojot iedzīvotājiem šo pakalpojumu saņemšanu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)