Banner 980x90

"Jūrmalas kauss 2016"

Sestdien, 15.oktobrī Jūrmalā notika karatē sacensības "Jūrmalas kauss 2016", kurās šogad piedalījas ap 150 sportistiem no Rīgas, Tukuma, Jūrmalas, Jelgavas, Ozolniekiem un Dobeles.

Dobeles novadu pārstāvēja karatē kluba "Ippon" 4 sportisti – dobelnieki, Rainers Mozulis un Haralds Ikvilds, un jaunbērznieki, Anastasija Bakaite un Jānis Latvers, kuri startēja kumite (cīņa ar pretinieku) disciplīnā.Visas cīņas notika pēc WKF (World karate federation) noteikumiem.

Haralds Ikvilds piedalījās divās kategorijās, kurās izcīnīja 1. un 2. vietu, bet Jānis Latvers un Anastasija Bakaite izcīnīja 2. vietas. Raineram Mozulim nedaudz pietrūka sacensību pieredzes un kopvērtējumā ieguva 4.vietu. Jūrmalas sacensības bija pirmās šogad, iesākot 2016./2017. gada sacensību sezonu. Oktobrī sportistiem paredzētas sacensības Rīgā, bet novembrī 16 karatisti dosies uz Lietuvu, kur piedalīsies divu dienu garā karatē seminārā, kuru vadīs eiropas un pasaules karatē čempions, Norvēģijas izlases treneris Wayne Otto.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)