Banner 980x90

Sākta reģionālā autoceļa Tukums-Auce-Lietuvas robeža posma pie Auces pārbūve

Rīga, 2.maijs, LETA. Sākusies valsts reģionālā autoceļa Tukums-Auce-Lietuvas robeža (P104) pārbūve posmā no krustojuma ar pievedceļu Lielaucei (V1137) līdz Aucei, aģentūru LETA informēja VAS "Latvijas valsts ceļi" pārstāvji.

Būvdarbu laikā attiecīgajā autoceļa posmā būs divi ar luksoforiem regulēti posmi, kā arī tiks ieviesti ātruma ierobežojumi 50 un 70 kilometri stundā.

Posmā paredzēts pārbūvēt ceļa segas pamatus un ieklāt divas kārtas asfalta. Vecaucē 320 metru garumā tiks izbūvēta lietus ūdens kanalizācija, mainītas caurtekas, kā arī ierīkota gājēju ietve ceļa kreisajā pusē ar apgaismojumu 800 metru garumā.

Darbus veic SIA "Strabag" par līgumcenu 3,73 miljoni eiro ar pievienotās vērtības nodokli. Projekts tiek realizēts ar Eiropas Reģionālā attīstības fonda līzfinansējumu. Būvdarbiem atvēlētas 180 kalendārās dienas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)