Banner 980x90

Satiksmes ministrs Dobelē pašvaldību pārstāvjus informēs par autoceļu tīkla attīstību Zemgales reģionā

Rīga, 11.jūl., LETA. Satiksmes ministrs Uldis Augulis (ZZS) ceturtdien, 12.jūlijā, Dobelē pašvaldību pārstāvjus informēs par autoceļu tīkla attīstību Zemgales reģionā, tajā skaitā arī par plānotajiem remontdarbiem 2018./2019.gadā, aģentūru LETA informēja kompānijas pārstāvji.

Savukārt VAS "Latvijas autoceļu uzturētājs" (LAU) valdes priekšsēdētājs Raitis Nešpors informēs Zemgales reģiona pašvaldības par ikdienas uzturēšanas darbiem uz autoceļiem vasaras sezonā.

Pasākumā iecerēts pārrunāt arī grants ceļu stāvoklis reģionos un plānotos risinājumus situācijas uzlabošanai. Pēc tam tiks apsekoti valsts autoceļu posmi uz kuriem tiks veikti ikdienas uzturēšanas darbi. Valsts autoceļa posmam Tērvete-Penkule 400 metru garumā plānota dubultās virsmas apstrāde, savukārt posma turpinājumā plānota greiderēšana ar piekabināmo greideri un krūmu atvašu pļaušanu ceļa nodalījuma joslā. Uz objektiem visiem klātesošajiem tiks nodrošināts transports.

Pasākums notiks Dobelē, LAU Dobeles nodaļā, Brīvības ielā 62 un sāksies plkst.10.30.

Jau ziņots, ka satiksmes ministrs trešdien, 11.jūlijā kopā ar LVC vadību iepazīstas ar būvdarbu gaitu uz valsts reģionālajiem un vietējiem autoceļiem Kurzemē.

LAU veic gandrīz 200 dažādus ikdienas uzturēšanas darbus uz valsts autoceļiem. Uzturamo valsts autoceļu kopgarums ir vairāk nekā 20 000 kilometri, no kuriem 9 092 kilometri autoceļu ir ar melno segumu un 10 989 kilometri ir grants autoceļu, kā arī ikdienas uzturēšanas darbi tiek veikti uz vairāk nekā 900 tiltiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)