Banner 980x90

Skolas ielas pārbūvei Dobelē aizņemsies 1 372 681 eiro

Jelgava, 19.jūn., LETA. Skolas ielas pārbūvei Dobeles novada pašvaldība Valsts kasē aizņemsies 1 372 681 eiro, lēmuši novada domes deputāti.

Plānots, ka aizņēmuma summu pašvaldība izņems 2018. un 2019.gadā, bet kredīta atmaksu sāks ar 2020.gada martu, aizņēmumu atmaksājot līdz 2040.gada decembrim.

Darbus Skolas un Upes ielā veiks pilnsabiedrība "ReRe Vide 1", un līguma summa ir 1 481 796 eiro.

Skolas un Upes ielas posmi izvietoti kvartālā starp Zaļo, Krasta un Viestura ielu. Pilsētā tās nodrošina piekļuvi kultūras un izglītības iestāžu ēkām un savrupmājām. Iestāžu īpatsvars šajā teritorijā ir izteiktāks - šeit atrodas sākumskola, trīs pirmsskolas izglītības iestādes un Dobeles mūzikas skola, kur arī norisinās būvdarbi. Līdz ar to pārbūvējamais Skolas ielas posms būs nozīmīgs ieguldījums pilsētas infrastruktūrā, jo vedīs uz rekonstruēto mūzikas skolu un koncertzāles jaunbūvi, uzsvēra pašvaldībā. Skolas ielas un Upes ielas zonā atrodas arī neapbūvēta teritorija - parks.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)