Banner 980x90

Sociālās aprūpes centrā "Tērvete" pārbūvēs ūdensvadu

Rīga, 5.dec., LETA. Sociālās aprūpes centrā (SAC) "Tērvete" plānots pārbūvēt dzeramā ūdens un ugunsdzēsības ūdensvadu sistēmas, aģentūra LETA uzzināja Tērvetes novada pašvaldībā.

SAC veiktās cenu aptaujas "Ūdensvada rekonstrukcijas projekta izstrāde" rezultātā ir noslēgts līgums par tehniskā projekta izstrādi ar SIA "Inženiertīklu konsultāciju birojs". Plānots, ka projekta izstrāde izmaksās 7502 eiro, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli.

Projektēšanas uzdevums paredz pārbūvēt dzeramā ūdens un ugunsdzēsības ūdensvadu sistēmas, izslēdzot avārijas stāvoklī esošā ūdenstorņa izmantošanu. Dzeramā ūdens apgāde tiks projektēta, izmantojot esošos dziļurbumus, kā arī, sakārtojot rezervē esošo urbumu atbilstoši spēkā esošām prasībām.

Projektu plānots pabeigt trīs mēnešu laikā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)