Banner 980x90

Tērvetes novada domes priekšsēdētāja Reinika nolēmusi nestartēt nākamajās pašvaldību vēlēšanās

Jelgava, 9.janv., LETA. Lai neizdegtu, nākamajās pašvaldību vēlēšanās Tērvetes novada domes priekšsēdētāja Dace Reinika ("Mūsu mājas ir te") lēmusi nestartēt, intervijā aģentūrai LETA atzina pati Reinika.

Domes priekšsēdētāja vēlas, lai novada vadībā nonāk jauni cilvēki.

"Es negribu sadegt, bet es jau degu. Sieviete emocionālāk uztver problēmas. Ir daudzas lietas un problēmas, ko esmu "saņēmusi mantojumā", un, risinot tās, es par daudz satraucos. Jā, mēs visu izdarām, bet, kamēr tas notiek, ļoti pārdzīvoju. Vīrieši šādā ziņā varbūt ir stiprāki, tik ļoti nepārdzīvo, dara visu ar vēsāku prātu, bet es visu caur sevi ņemu. Lai nāk jaunie, darbojas, ceļ novadu," stāstīja Reinika.

Viņa ir pārliecināta, ka novadā ir cilvēki, kas "ir gatavi izaicinājumiem, grib iet un darīt".

Reinika novada domi vada otro sasaukumu, un uzskata, ka jau pirmajā sasaukumā dome veiksmīgi paveikusi vairākus nozīmīgus darbus.

"Tiešām bijām ļoti daudz izdarījuši - sakārtojām Annas Brigaderes pamatskolas ēku, nosiltinājām bērniem telpas, paplašinājām pirmsskolas grupas "Sprīdītis" ēku, sakārtojām visos pagastos ielu apgaismojumu, rekonstruējām stadionu, arī Augstkalnes vidusskolā paveikts daudz," par izdarīto stāstīja domes priekšsēdētāja.

Visa intervija ar Reiniku lasāma aģentūras LETA mājaslapas sadaļā "LETA+" (http://www.leta.lv/plus/133EC891-61AF-FBAF-894F-071E4F897A10/ ).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)