Banner 980x90

Tērvetes novadā nodrošinās bezmaksas ēdināšanu bērnudārzniekiem no trūcīgām ģimenēm

Rīga, 5.dec., LETA. Turpmāk Tērvetes novadā bērnudārzniekiem no trūcīgām ģimenēm nodrošinās bezmaksas ēdināšanu, liecina paziņojums oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Par balasta piešķiršanu dome lēmusi, ņemot vērā vispārējo iedzīvotāju ekonomisko stāvokli un pašvaldības finansiālās iespējas.

Pabalstu piešķirs atbilstoši Tērvetes novada domes apstiprinātajam izcenojumam par ēdināšanu pirmsskolas izglītības grupā, ietverot produktu un pakalpojuma izmaksas.

Novada Sociālā dienesta vadītāja Daiga Freidenfelde aģentūrai LETA pastāstīja, ka pašvaldības apmaksāto ēdināšanu varētu saņemt apmēram pieci bērni, taču, mainoties likumdošanai un noteiktajiem ienākumu līmeņiem trūcīgas ģimenes statusa saņemšanai, situācija varētu mainīties.

Freidenfelde arī informēja, ka jau līdz šim pašvaldība apmaksājusi launagu pirmsskolas izglītības iestādēs bērniem no daudzbērnu ģimenēm, tāpat brīvpusdienas tiek nodrošinātas skolēniem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)