Banner 980x90

Tērvetes novada pašvaldība meklē jaunas telpas Komunālās nodaļas noliktavai

Jelgava, 8.marts, LETA. Noslēdzoties esošajam līgumam par telpu nomu, Tērvetes novada pašvaldībai nepieciešamas jaunas telpas, lai nodrošinātu Komunālo nodaļu ar noliktavas un darba telpām, aģentūra LETA uzzināja novada pašvaldībā.

Līgums par daļu nekustamā īpašuma "Dzeņi" nomu beidzās 2017.gada 31.decembrī, taču tas ir pagarināts līdz 2018.gada 1.maijam. Izvērtējot pašvaldības īpašumā esošās brīvās telpas un Komunālās nodaļas darbības nodrošināšanai nepieciešamo telpu specifiku, konstatēts, ka domes rīcībā pašlaik nav brīvu telpu, kas atbilstu nodaļas darba specifikas prasībām un atrastos no darba organizācijas un deleģēto funkciju izpildes viedokļa stratēģiski izdevīgā vietā, līdz ar to telpas nepieciešams nomāt no citām personām.

Pašvaldībai nepieciešamas apmēram 350 plašas telpas Tērvetes vai Zelmeņu ciemā. Nomas līgumu paredzēts slēgt uz desmit gadiem - no 2018.gada 1.maija līdz 2027.gada 30.aprīlim.

Tērvetes novada domes izpilddirektors Māris Berlands aģentūru LETA informēja, ka pieteikumus telpu īpašnieki domē var iesniegt līdz 5.aprīlim, bet pēc tam desmit dienu laikā notiks piedāvājumu izvērtēšana.

Pašlaik pašvaldība par 437 kvadrātmetrus plašu noliktavu un zemi ap to "Dzeņos" nomā par teju 137 eiro, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)