Banner 980x90

Uzņēmējdarbības attīstībai Dobeles novadā par 1,8 miljoniem pārbūvēti divi ceļi

Jelgava, 20.sept., LETA. Lai sekmētu uzņēmējdarbības attīstību, Dobeles novadā pārbūvēti divi pašvaldības ceļi, kas kopumā izmaksāja 1 833 235 eiro, aģentūra LETA uzzināja novada pašvaldībā.

Dobeles novadā svinīgi atklāti divi pārbūvēti ceļi - Ļuku ceļš Annenieku pagastā un Miltiņu ceļš Bērzes pagastā. Būvdarbus objektos nodrošināja SIA "Binders", bet būvuzraudzību - SIA "RS Būvnieks".

Ļuku ceļš ir pārbūvēts visā garumā, un tas savieno divus valsts autoceļus - ceļu Jelgava-Dobele-Annenieki un autoceļu Naudīte-Slagūna-Upenieki. Annenieku pagasta lielākie uzņēmēji, kas izmanto šo ceļu, ir zemnieku saimniecība "Brīvzemnieki", SIA "Agro Kaķenieki", SIA "Ziedi JP", SIA "Joži" un SIA "Sauleskalni".

Kopējās būvdarbu izmaksas ir 992 227 eiro, tai skaitā Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA) atbalsts - 887 015 eiro. Autoruzraudzību būvdarbu laikā veica SIA "Projekts 3".

Arī Miltiņu ceļš ir pārbūvēts visā garumā. Ceļš savieno valsts autoceļu Dobele-Jaunbērze un Miltiņu ciemu, kur tālāk savienojas ar valsts autoceļu Jelgava-Dobele-Annenieki. Ceļu bieži izmanto zemnieku saimniecības "Sarmas", "Dūzēni", "Liepas", SIA "Agrofirma "Zelta druva", kā arī citi novada uzņēmumi.

Ceļā izbūve kopumā izmaksāja 841 008 eiro, ELFLA līdzfinansējums ir 322 112 eiro. Ceļa būvniecības autoruzraudzību veica SIA "Amaxs".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)