Zemgale var lepoties ne tikai ar skaistākajām Latvijas pilīm un muižām, bet arī tiek saukta par Latvijas maizes klēti, un ne velti – tās plašie un auglīgie līdzenumi jau kopš seniem laikiem ir bijuši kā radīti dažādu graudaugu un dārzeņu audzēšanai. Pacietīgie un darbīgie zemgalieši, savukārt, par lielāko vērtību uzskata savus tautiešus, kā arī skaistos kultūrvēsturiskos objektus.
Latvijas gardāko stāstu stāstniece un "Rimi" gardēde Ilze Jurkāne ir sākusi ceļojumu pa Latvijas novadiem, lai izzinātu katra reģiona īpašo Jāņu siera recepti, reģionālās siera siešanas īpatnības un trikus. Viena no pirmajām pieturvietām ir uzņēmums Jaunpils Pienotava, kur, atklājot zemgaliešu tradīcijas, Ilze noskaidro ne tikai tradicionālā ķimeņu siera recepti, bet kopā ar siera meistari sien saldo Jāņu sieru ar rozīnēm.